Goed nieuws voor het bedrijf ZeBetting & Gaming, het bedrijf weet opnieuw de totalisatorvergunning te bemachtigen. Hierdoor zal het bedrijf de komende 5 jaar wedden op paardensport kunnen blijven aanbieden. ZEturf ontving de licentie vorige week nog om online kansspelen te mogen aanbieden op de Nederlandse gokmarkt.

De totalisatorvergunning houdt in dat jij als bedrijf het monopolie recht hebt om wedden op paardensport te mogen aanbieden. Slechts één bedrijf in Nederland mag over deze vergunning beschikken. Het bedrijf had hiervoor ook al de vergunning. Slechts één bedrijf naast ZEturf had aanspraak op de vergunning. Wie dit bedrijf was werd niet naar buiten gebracht. Door middel van een loting is de winnaar bekend gemaakt. Om aanspraak te krijgen op deze vergunning moet je aan veel voorwaarden voldoen. Op 31 juni 2022 verloopt de oude en gaat de nieuwe vergunning van start.

ZEturf reageert

De grote baas van ZEbetting & Gaming, Paul Klomp, laat weten dat hij erg blij is met het goede nieuws:

“Ik ben blij dat we de komende 5 jaar verder kunnen gaan met het aanbieden van offline weddenschappen op paardenraces. Nu we een vergunning hebben voor online sportweddenschappen en de totalisatorvergunning, kunnen we onze paardenwedder een totaalpakket blijven bieden. Ondanks het feit dat de nieuwe wet op de kansspelbelasting een uitdaging vormt, kijk ik na de pandemie vooral uit naar de mooie Nederlandse evenementen op de lange- en kortebaandraverijen met onbeperkt publiek.”

Vorige week kwam ZEturf al met het goede nieuws dat ze de 15e kansspelaanbieder mochten worden in Nederland. Dit bedrijf zal onder de naam ZEbet werken en zal in de toekomst een Online Casino lanceren. Dat het bedrijf nu ook de totalisatorvergunning in ontvangst heeft mogen nemen is een kers op de taart. ZEturf zal de naam blijven voor het wedden op paardenraces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *