Gisteren is de legendarische pokershow High Stakes Poker terug gekeerd. Het 9e seizoen belooft veel goeds en is te bekijken op PokerGo. Eind afgelopen jaar kwam de show met goed nieuws voor pokerliefhebbers. Er kwam naar buiten dat ze konden gaan genieten van 14 episodes vol met spannende actie. In december maakte ze bekend dat seizoen 9 van de show opgenomen zou zijn.

Op social media werd naar buiten gebracht door Patrik Antonius dat veel bekende namen deelnamen aan de show. Enkelen van de line-up zijn Phil Ivey, Tom Dwan en wereldkampioen Koray Aldemir.
De trailer van van het nieuwe seizoen is vorige week gedeeld door PokerGo en is hier te zien:

Over seizoen 9

Poker liefhebbers die de show al langer kijken zullen extra enthousiast worden. De zogeheten ‘bricks’ keren terug. Die overigens vorig seizoen nog verboden waren door de Nevada Gaming Commission. De bundels cash hebben elk een waarde van $ 50.000. Het zal een lekker nostalgisch gevoel geven aan de oude garde. De stakes dit seizoen zijn als volgt: $ 200/ $ 400 tot $ 500/ $ 1000. De minimale buy-in is $100.000. 21 februari komt de eerste aflevering met daarin Gabe Kaplan en AJ Benza die het commentaar zullen verzorgen.

Baas is tevreden

De grote baas van de zender PokerGo, Mori Eskandani, is uitermate tevreden over het nieuwe seizoen en doet de volgende uitspraak: “Seizoen 9 van High Stakes Poker is misschien wel het beste seizoen tot nu toe, en we kunnen niet wachten tot pokerfans kunnen genieten van het spel in zijn puurste vorm met adembenemende inzetten. Naast de met sterren bezaaide line-ups, zullen fans blij zijn een vernieuwde set te zien die tot doel heeft de traditionele authenticiteit van deze legendarische show vast te leggen en de terugkeer van $ 50.000 cash bricks op tafel. Vanaf 21 februari is elke maandag niet alleen pokeravond, het is High Stakes Poker-avond.”

Lees verder

Posts not found

Sorry, no other posts related this article.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.