Vanaf nu is de naam BetCity.nl te zien op de shirts van de club Fortuna Sittard. Fortuna is een Nederlandse betaaldvoetbalclub uit de gemeente Sittard-Geleen. De club is opgericht op 1 juli 1968 en speelt sinds het seizoen 2018/2019 in de Eredivisie. Afgelopen week heeft de club laten weten in eens persbericht dat ze een samenwerking met BetCity.nl zullen aangaan. Deze samenwerking zal naar hoogste waarschijnlijkheid uitbreiden na het huidige seizoen. Voor de club is dit de eerste kansspelaanbieder partner.

Zowel BetCity.nl als Fortuna zijn erg tevreden

De CEO van BetCity.nl, Melvin Bostelaar, laat er het volgende over uit:

“Vanaf het eerste gesprek met de club merken we dat er zowel persoonlijk als zakelijk een klik is. De koers die de club ingezet heeft en de mate van innovatie en zaken slimmer doen die hier in terug komt past ons erg goed. Wij zijn dan ook erg blij met deze eerste stap in onze samenwerking en kijken uit naar de gezamenlijke toekomst.”

De accountmanager van Fortuna Sittard, Loek Willems, is er ook erg over te spreken. Hij laat weten positief vooruit te kijken naar de samenwerking in de toekomst. Loek verwacht dat deze deal niet alleen geldig is voor beide partijen maar ook de supporters van Fortuna Sittard.

De club gaat na dit huidige seizoen waarschijnlijk uitbreiden met oog op 2022/2023. Dit komt duidelijk naar voren in het persbericht. De directeur van Fortuna, Ivo Pfennings, laat op de site het volgende weten: “Dit is slechts het begin, de komende periode zal meer bekend worden over de lange termijn.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.