Het gebeurde allemaal afgelopen vrijdag in de uitzending van VI Vandaag. Hierin was te zien hoe Dick Advocaat gekroond zou worden tot nieuwe koning TOTO als opvolger van voormalige koning Wesley Sneijder. Alhoewel dit leek op een spontane stunt van één van de tafelgasten Wilfred Genee, bleek dit achteraf een geplande reclamestunt te zijn.

Tijdens het reclamespotje aan het einde van de uitzending zou er volgens presentator Wilfred Genee een verrassing plaatsvinden voor Advocaat. Het publiek zat vol spanning af te wachten maar tot hun verbazing was Dick na de reclame nergens meer te bekennen.

VI Vandaag heeft de beelden gedeeld waarin te zien is hoe de voormalige bondscoach van het Nederlands Elftal de kroon en bijbehorende cape aangereikt krijgt maar geweigerd wordt. Advocaat gaf aan hier niet aan mee te doen.

Dick Advocaat officieel koning TOTO

De bovenstaande beelden werden al snel zo vaak gedeeld dat het zogenaamd ‘viral’ ging. Er heerste wat onduidelijkheid of dit in scene was gezet of dat Wilfred maar wat aan het dollen was met Advocaat maar al snel was duidelijk dat dit een reclamestunt was, voornamelijk personen met veel aanhang deelde de beelden op hun sociale platformen zoals Twitter en Instagram. Afgelopen maandag is de nieuwe reclame van TOTO overal verschenen. Hierin is te zien dat Advocaat de kroon met tegenzin aanneemt, hieruit kan bevestigd worden dat dit uiteraard een reclamestunt is geweest, aldus een goede zet van TOTO.

In de voetsporen treden

Dick is natuurlijk niet de eerste die bekroond wordt tot koning TOTO. Bekende namen als Sjaak Zwart, rapper Donnie en Andy van der Meyde hebben ‘m opgehad met Wesley Sneijder die de kroon als laatste heeft mogen dragen. Andy van der Meyde maakte begin 2021 bekend dat hij een overstap maakte naar de concurrent van TOTO genaamd BetCity en is daarmee het gezicht van bedrijf.

Lees verder

Posts not found

Sorry, no other posts related this article.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.