Algemene Voorwaarden

Home » Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden Jackswin.nl

Jackswin.nl wordt geëxploiteerd door Internet IQ B.V.  ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel onder nummer 57222436.

Deze voorwaarden zijn tevens van toepassing op alle social media kanalen van Jackswin.nl.

In deze voorwaarden wordt met ” Jackswin.nl.”, “Jackswin”, “Wij” “De website” bedoeld de website Jackswin.nl in het algemeen en/of het bedrijf Jackswin in zijn geheel en zijn de definities onderling uitwisselbaar.

 1. Informatie

Jackswin.nl is een website die informatie verstrekt over online (sport)wedden en gokken. Het is uitsluitend bestemd voor bezoekers die 18 jaar of ouder zijn, in overeenstemming met de Nederlandse wetgeving. Jackswin.nl richt zich alleen op Nederland en Nederlandse bezoekers. Wij voldoen aan en ondersteunen alle regels en voorschriften zoals gesteld door de Nederlandse overheid en de Nederlandse Kansspelautoriteit (www.kansspelautoriteit.nl).

 1. Boven de 18 & locatie

Jackswin is alleen voor gebruikers die 18 jaar of ouder zijn. Als je niet 18 jaar of ouder bent mag je onze website of de derde partijen waarnaar wij linken niet gebruiken of bezoeken.

Onze website is alleen gericht op Nederland en alleen voor Nederlandse bezoekers. Als u geen Nederlandse ingezetene bent, mag u onze website niet gebruiken of bezoeken.

 1. Derden

Jackswin.nl bevat links naar websites die door derden worden aangeboden. Deze derde partijen zullen meestal online gok aanbieders zijn. Jackswin zal alleen reclame maken voor of zaken doen met aanbieders van kansspelen die in het bezit zijn van een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit (www.kansspelautoriteit.nl). Exploitanten die opzettelijk de wet overtreden op welke manier dan ook zullen niet worden gepubliceerd of gelinkt op Jackswin.nl.

Wij hebben geen controle over inhoud of diensten die door derden worden aangeboden en zijn niet verantwoordelijk voor eventuele acties die door hen worden ingezet. In het onwaarschijnlijke geval dat inhoud gelinkt op onze website in strijd is met enige wetten of voorwaarden, zullen wij de inhoud/link onmiddellijk verwijderen.

 1. Verantwoordelijkheid

De inhoud op Jackswin is puur informatief. Wij verstrekken artikelen, informatie, beoordelingen, advertenties, enz. alleen voor informatieve doeleinden. De inhoud en links op de website kunnen niet worden beschouwd als een suggestie, begeleiding of aanmoediging voor een bezoeker om deel te nemen aan gokacties. Wij zijn dus niet verantwoordelijk voor enige schade veroorzaakt of geclaimd (moreel of materieel) voor het bezoeken van de website of enige websites gelinkt aan Jackswin.nl.

Wij accepteren geen weddenschappen en bieden geen gokdiensten van welke aard dan ook aan. Wanneer u weddenschappen plaatst of zich registreert op een website zoals uitgelegd in punt 3 van deze voorwaarden, dient u zich te houden aan hun voorwaarden.

Bezoekers zijn te allen tijde zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en beslissingen.

 1. Verantwoordelijk spelen

Gezien de aard van onze content is het belangrijk dat wij u wijzen op de risico’s die verbonden zijn aan online (sport)weddenschappen en gokken. Wij bieden zelf geen weddenschappen of gokdiensten aan, maar proberen wel uit te leggen wat de risico’s zijn. Daarom staat in de footer van elke pagina van onze website de tekst ‘Speel bewust 18+’ gekoppeld aan www.speelbewust.nl. Voor meer info over verantwoord spelen, lees ons ‘Beleid Verantwoordelijke Partners’.

 1. Verboden gebruik

Bij het bezoeken van Jackswin.nl, ga je ermee akkoord om niet:

 • Deze website of de inhoud ervan te gebruiken voor enig commercieel doel
 • De inhoud of informatie van deze website te monitoren of te kopiëren met behulp van een geautomatiseerd middel zonder onze schriftelijke toestemming.
 • Elke actie te ondernemen die een onevenredig of onredelijk grote belasting legt op onze infrastructuur.
 • Technieken gebruiken om enig deel van Jackswin.nl te spiegelen of te framen naar een andere website.
 • Illegale activiteiten te ontplooien en Jackswin.nl alleen te gebruiken in overeenstemming met alle relevante wetten.

Deze lijst is niet uitputtend.

 1. Auteursrechten

Het kopiëren of herpubliceren van inhoud gevonden op Jackswin.nl is verboden, tenzij een schriftelijke toestemming is verleend door Jackswin.nl. Wij behouden ons het recht voor om over te gaan tot gerechtelijke stappen in geval van inbreuk op onze auteursrechten.

 1. Contact

Om ons te contacteren, over om het even welke vraag, gelieve ons te e-mailen op support [at] jackswin.nl

Indien u niet akkoord gaat met onze algemene voorwaarden, maak dan geen gebruik van onze website.

 

Updated: 04/02/2022